WB Mode Fournituren komt terug in Assen…..

WB Modefournituren
WB staat voor Wim Breedveld. Samen met mijn vrouw Anneke zijn we de roots van wat uitgegroeid is tot WB ModeFournituren. Een echt familiebedrijf waarin ook werkelijk bijna de gehele familie werkzaam is. Een unieke familie mogen we wel zeggen om gezamenlijk te werken in één bedrijf.
Begonnen op markten in Nederland en later door geheel Duitsland, hebben we het bedrijf gebouwd zoals het nu is.
In 2011 is de winkel WB-ModeFournituren geopend op het Ceresplein in Assen.
Wij doen dit vak met passie en heel veel plezier en zijn ontzettend dankbaar dat u als klant ons altijd in grote getale is komen bezoeken.
Keuzes maken……..
Soms kom je voor situaties te staan dat je belangrijke keuzes moet maken. Inmiddels is de winkel in Assen al gesloten om ons volledig te kunnen focussen op de vele markten in Duitsland.
Dit houdt niet in dat er eventueel nog een kans bestaat dat wij terugkomen in Assen, maar dan op een andere manier. WB ModeFournituren blijft dus gewoon bestaan.
Via deze weg willen wij al onze klanten ontzettend bedanken voor hun vertrouwen en binding aan ons bedrijf.
Alle enorme reactie hebben ons ertoe overgehaald om na te gaan denken hoe we WB Modefournituren terug zouden kunnen laten komen. Een winkel in de oude vorm is niet haalbaar. Daarvoor zijn de kosten te hoog en is het rendement te laag.
Inmiddels zijn we eruit hoe we door kunnen en willen gaan en zijn dit nu aan het uitwerken. Heel binnenkort kunnen we er meer over vertellen. Maar WB Modefournituren kom terug, maar dan anders.
Houdt onze Facebookpagina in de gaten en meldt u aan voor de nieuwsbrief dan bent u als eerste op de hoogte.

Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.
Klik daarvoor op de link.

Groetjes team WB ModeFournituren Assen.

Geef een reactie