Eindelijk maar toch, hierbij het lang aangekondigde bericht: BEKENDMAKING WB s…

Eindelijk maar toch, hierbij het lang aangekondigde bericht:

BEKENDMAKING

WB staat voor Wim Breedveld. Samen met mijn vrouw Anneke zijn we de roots van wat uitgegroeid is tot WB ModeFournituren. Een echt familiebedrijf waarin ook werkelijk bijna de gehele familie werkzaam is. Een unieke familie mogen we wel zeggen om gezamenlijk te werken in één bedrijf.

Begonnen op markten in Nederland en later door geheel Duitsland. Hebben we het bedrijf gebouwd zoals het nu is.
In 2011 is de winkel WB-ModeFournituren geopend op het Ceresplein in Assen. Daarmee hebben we een vaste plaats gekregen, naast de diverse markten die we in het buitenland doen.

De winkel in Assen mag gerust tot één van de meest uitgebreide winkels van Nederland genoemd worden met een meer dan volledige collectie fournituren, modestoffen, accessoires en brei en haakgarens.

Wij doen dit vak met passie en heel veel plezier en zijn ontzettend dankbaar dat u als klant ons altijd in grote getale is komen bezoeken.

Keuzes maken……..

Soms kom je voor situaties te staan dat je belangrijke keuzes moet maken. We hebben besloten om de winkel in Assen te gaan sluiten om ons volledig te kunnen focussen op de vele markten in Duitsland.

Dit houdt niet in dat er eventueel nog een kans bestaat dat wij terugkomen in Assen, maar dan op een andere manier. WB ModeFournituren blijft dus gewoon bestaan.

Via deze weg willen wij al onze klanten ontzettend bedanken voor hun vertrouwen en binding aan ons bedrijf.

Vanaf 1 december gaan wij de winkel leegverkopen. Dat wil zeggen TOTAAL leegverkopen.
Wij zullen dit doen met aantrekkelijke kortingen.

Wij van team WB Modefournituren zien u de komende periode graag nog in de winkel om gebruik te kunnen maken van de vele voordelen, we helpen u graag.

Met waardering en vriendelijke groet,

Team WB ModeFournituren Assen.

Datum: 2018-11-30 13:00:05 https://facebook.com/140422342778700

3 gedachten over “Eindelijk maar toch, hierbij het lang aangekondigde bericht: BEKENDMAKING WB s…

Geef een reactie